Hozzávalók:
  • 12 db.Hochland  szeletelt sajt,
  • 10 dkg  reszelt sajt(Trapista),
  • 10 dkg sajtkrém,
  • 10 dkg vaj,
  • 9 szelet gépsonka,
  • 5 tojás,
  • 1 kiskanál mustár,
  • só, fehérbors,
petrezselyem levél

Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon.

Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a  petrezselyemmel ,  sóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel. A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóval,  majd a sonkára kentem. Szorosan feltekertem , fóliába csomagoltam és lehűtöttem. Éles késsel szeleteltem.


Megjegyzés küldése

 
Top