Recept:
1,5 kg magozott meggy
35 dkg búzadara
meggy leve kiegészítve 1 l-re
örült fahéj
2 cs van.cukor
2 cs vaníliás puding
1 ek. vanília aroma
1 l tej
2 cs babapiskóta
0,5 l tejszín
cukor ízlés szerint
A fosztott meggynek lecsepegtetjük a levét és 1 literre kiegészítjük .Visszaöntjük a meggyre,ízesítjük,cukor,va n.cukor,fahéjjal
és felforraljuk,ezután hozzáadjuk a búzadarát ,és pár percig főzzük. A
besűrűsödött meggyet egy tálcára elsimítjuk (35x26),melegen rárakjuk a
piskótát. A pudingot elkészítjük a tejjel.van.aromával és ízlés szerint
cukorral.Melegen ráöntjük a piskótára.A habot keményre verjük,és a
kihűlt süteményre tesszük. Legalább egy éjszakára hűtőbe hagyjuk
Kiss Imréné Magdika receptje
1,5 kg magozott meggy
35 dkg búzadara
meggy leve kiegészítve 1 l-re
örült fahéj
2 cs van.cukor
2 cs vaníliás puding
1 ek. vanília aroma
1 l tej
2 cs babapiskóta
0,5 l tejszín
cukor ízlés szerint
A fosztott meggynek lecsepegtetjük a levét és 1 literre kiegészítjük .Visszaöntjük a meggyre,ízesítjük,cukor,va
Kiss Imréné Magdika receptje
Forrás: www.facebook.com
Megjegyzés küldése