Hozzávalók:
  • 10 db tölteni való paprika 
  • 30 dkg darált hús,
  •  1 csésze párolt rizs 
  • 1 pohár tejföl 
  • 1 tojás 
  • 2 tojás sárgája 
  •  3 szál apróra vágott petrezselyemzöld füstölt szalonna (lehet bacon is) hagyma paradicsom só, bors, reszelt sajt olaj







Elkészítése:

Húst összekeverjük a párolt rizzsel, 1 tojással, petrezselyemmel, sóval, borssal. Tepsi, vagy jénai alját kiolajozzuk, a hosszában kettévágott paprikákat megtöltjük a masszával és az edénybe fektetjük. Mindegyikre teszünk 1 karika hagymát, 1-1 szelet szalonnát,- paradicsomot. Rákanalazzuk a tejföllel elkevert tojás sárgáját, ha szükséges ízesítjük. Reszelt sajttal meghintve, közepesen meleg sütőben kb 30-40 perc alatt készre sütjük.
Next
This is the most recent post.
Previous
Régebbi bejegyzés

Megjegyzés küldése

 
Top