Recept:
1,5 kg magozott meggy

35 dkg búzadara

meggy leve kiegészítve 1 l-re

örült fahéj

2 cs van.cukor



2 cs vaníliás puding
1 ek. vanília aroma

1 l tej

2 cs babapiskóta
0,5 l tejszín
cukor ízlés szerint

A fosztott meggynek lecsepegtetjük a levét és 1 literre kiegészítjük .Visszaöntjük a meggyre,ízesítjük,cukor,van.cukor,fahéjjal és felforraljuk,ezután hozzáadjuk a búzadarát ,és pár percig főzzük. A besűrűsödött meggyet egy tálcára elsimítjuk (35x26),melegen rárakjuk a piskótát. A pudingot elkészítjük a tejjel.van.aromával és ízlés szerint cukorral.Melegen ráöntjük a piskótára.A habot keményre verjük,és a kihűlt süteményre tesszük. Legalább egy éjszakára hűtőbe hagyjuk
Kiss Imréné Magdika receptje

Megjegyzés küldése

 
Top